RÓLUNK
2015-ben kezdődött minden, amikor a fiam felhívott egy alkalommal, hogy rendkívül gyógyító hatása van a homoktövisnek, nézzek utána. Úgy döntöttem, hogy fogyasztani fogom és termeszteni is. A legelső termék, melyet elkészítettem, a homoktövis gyümölcslé volt és ezután jött az összes többi.

Az elején egyedül vágtam bele, majd idővel egyre nagyobb lett az érdeklődés a Büki Homoktövis iránt.
Kezdeti időszakban a feleségem segédkezett, ezután bevontam a két gyermekemet is, így alakult meg az őstermelői családi vállalkozás 2023-ban.
szabo-ferenc-buki-homoktovis
Szeptember második felében szüreteljük le a bogyókat, a leszedés után megtisztítjuk, majd fagyasztóban tároljuk és mindig frissen dolgozzuk fel a megrendelők számára. A terveim között szerepel elsősorban az állandó vevőim kiszolgálása, az új vevőknek pedig igyekszünk egy új utat mutatni az egészséges életmód felé. A minőség eddig is nagy hangsúlyt kapott. Ezt fogjuk nyújtani az arculatváltás után is, ugyanolyan odafigyeléssel.
Szabó Ferenc
A család a legnagyobb segítség
Vásárlóink szájhagyomány útján szereztek tudomást a Büki homoktövisről. Nagyon jók a visszajelzett tapasztalatok, részünkre ez adja a motivációt. Rengeteg jótékony hatást véltünk felfedezni itthon is a termékeinkben. Többek között az olaj gyulladáscsökkentő hatását, a gyümölcslében lévő C-vitamin valamint a béta karotin hatását. Emellett nem elhanyagolható a kapszulában lévő antioxidánsok sokasága.
szabo-anita-buki-homoktovis
Napról-napra édesapám egyre több vásárlójával én is találkozom, és a pozitív visszajelzések motiválnak, hogy egyre többet segítsek a családi vállalkozásban, leginkább az értékesítési területen. Családunk hitvallása az odafigyelés, és neveltetésünk alapja volt, hogy mindent szívvel-szeretettel végezzünk. Erre az alapelvre építettük fel vállalkozásunkat, hogy ez generációról generációra szállhasson.

Amikor megiszom a gyümölcslevet, akkor egyből érzem a hatását. Felfrissít, üde leszek és kitisztulnak a gondolataim. Kisgyermekes anyaként előfordul, hogy fáradékony vagyok, de a homoktövis lé szinten tart, és a nap végéig energetizál. Külsőleg használom a magolajat hidratáló krémként, heti 3 alkalommal. Teljesen kisimulnak a ráncaim, egyenletes a bőröm, elhalványítja a bőrhibákat és ez egyből látványos eredményt mutat. Téli időszakban a homoktövis tea pedig nyugtató hatással van rám, jobban alszom, és nyugodtabban kelek fel.
Szabó Anita
Aktív segítőként részt veszek a homoktövis termesztésében, - családi vállalkozásunkban - a betakarításban, és a termékek előállításának folyamataiban, mint például szüretelés, rostálás, préselés. A célom, hogy egyre több részt tudjak vállalni a vállalkozásban, hogy édesapámról a fizikai terhelést teljesen levegyem, és ő inkább a vevőkkel való kapcsolattartásra, termékfejlesztésre tudjon koncentrálni.
ifj-szabo-ferenc-buki-homoktovis
Az elkészült termékek közül magam is fogyasztom a homoktövis- magolajat, gyümölcslevet és kapszulát együttesen, mert ezzel a kombinációval tudom bevinni a leghatékonyabban a gyümölcs összes jó tulajdonságát. Ezt prevenciós céllal folyamatosan alkalmazom én és a családom minden tagja is.

A magolajat külsőleg is használom a bőrömön időszakosan megjelenő pikkelysömöröm tüneti kezelésére.
Szabó Ferenc

Minden jog fenntartva - 2024
A Büki Homoktövis weboldalát készítette:
WebStark
Egyedi weboldalak, webáruházak, bemutatkozó weboldalak készítése.
spinner

A termék a kosárba került