2015-ben kezdődött minden, amikor a fiam felhívott egy alkalommal, hogy rendkívül gyógyító hatása van a homoktövisnek, nézzek utána.
Úgy döntöttem, hogy fogyasztani fogom és termeszteni is. A legelső termék, melyet elkészítettem, a homoktövis gyümölcslé volt és ezután jött az összes többi.
Az elején egyedül vágtam bele, majd idővel egyre nagyobb lett az érdeklődés a Büki Homoktövis iránt.
Az elején egyedül vágtam bele, majd idővel egyre nagyobb lett az érdeklődés a Büki Homoktövis iránt.
Kezdeti időszakban a feleségem segédkezett, ezután bevontam a két gyermekemet is, így alakult meg az őstermelői családi vállalkozás 2023-ban.
Szeptember második felében szüreteljük le a bogyókat, a leszedés után megtisztítjuk, majd fagyasztóban tároljuk és mindig frissen dolgozzuk fel
a megrendelők számára.
A terveim között szerepel elsősorban az állandó vevőim kiszolgálása, az új vevőknek pedig igyekszünk egy új utat mutatni az egészséges életmód felé.
A minőség eddig is nagy hangsúlyt kapott. Ezt fogjuk nyújtani az arculatváltás után is, ugyanolyan odafigyeléssel.
Szabó Ferenc