Általános szerződési feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a bukihomoktovis.hu weboldalon elérhető online szolgáltatás leírását és a használatának feltételeit.

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A Szolgáltató weboldal üzemeltetőjének adatai:
Szabó Ferenc őstermelő-kistermelő

9737 Bük, Gyár utca 16.

Engedélyszám: AA6188867

Adószám:69072118-1-38

Számlavezető pénzintézet: OTP:

Bankszámlaszám: Szabó Ferenc 11773470-00958680

IBAN számlaszám: HU17 1177347 00095 8680 0000 0000  

Telefon: 0036 20 330 5928
E-mail: info@bukihomoktovis.hu

Web: www.bukihomoktovis.hu

A szerződéses kapcsolat létrejötte:
Szolgáltató értékesítései a szerződő felek eltérő írásos megállapodásának hiányában kizárólag az ÁSZF-ben meghatározott feltételekkel történnek, amely legkésőbb a vevő megrendelésének leadásval a vevő által elfogadottnak minősül, a szerződés részévé válik.
A vevő a megrendelésével a jelen ÁSZF-ben szabályozott feltételekkel vállalja, hogy a megrendelt árut átveszi és a bukihomoktovis.hu által közölt árjegyzék szerinti vételárat az előírt fizetési határidőben maradéktalanul kifizeti.

A vásárlás menete:
Termék kiválasztása és kosárba helyezése a Kosár  menüpontra kattintással.
A megrendelt termék mennyiségének megváltoztatására az új mennyiség beírásával és a Kosár frissítése menüpontra kattintással van lehetőség.

A piros x – re rákattintva, törlődnek a termékek. A termékek kiválasztása után zöld megrendelem menüpontra kattintva tudunk továbbmenni.
A vásárlás a szállítási adatok megadása után a sárga mezőben lévő megrendelem menüpontra kattintással fejezhető be.

A vásárláshoz a szállítási adatok kitöltése kötelező.

Regisztácó nincs.
A megrendelést követően e-mailben, vagy telefonon visszaigazolást küldünk a vásárló részére.

Szolgáltató a vásárló által tévesen vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

Szállítási feltételek:
Szolgáltató a megrendelt árut Postára adja, az másnap megérkezik.
A megrendelések kézbesítését az MPL futárszolgálat végzi, a szállítási címként megadott helyre.

A szállítási kölcség mértéke, a Magyar Posta érvényben lévő szállítási tarifái az irányadók.
Szolgáltató a megrendelések jelentős részét általában a megrendelés időpontjára frissen préseli, vagy készíti el. 

A következő munkanapon teljesíti, amit másnap kézbesíti az MPL futár.  

A vásárlás során Vevőnek a Pénztárnál az üzenet szövege menüpontban van lehetősége jelezni a megrendelésére, illetve a kiszálllításra vonatkozó speciális igényeit.

Amennyiben a MPL sikertelenül próbálja meg kézbesíteni a szállítmányt a szállítási címre (pl. senki nem tartózkodik a címen az átvételhez) a futár értesítést hagy, és a termék átvételére az értesítésben megjelölt Postahivatalban van lehetőség.

Fizetés:

Banki átutalásos fizetés esetén a kosár összegét + a Szolgáltató által visszajelzett szállítási összeget ( Magyar Posta tarifa) kérem az alábbi számlaszámra utalni: 

OTP: 11773470-00958680 00000000

Utánvétel esetén a kosár összege + a Magyar Posta szállítási költsége, + a  Posta pénzkezelési költség együttesen képezik az átvételnél fizetendő végösszeget.

Megjegyzés: A banki átutalással történő fizetés mindig olcsóbb és kényelmesebb.

Adatkezelés:

Vevő az első vásárlás alkalmával hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait (nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét) a bukihomoktovis.hu a szerződéses kapcsolat során, annak teljesítése érdekében legkésőbb addig amíg vevő a törlést nem kéri felhasználja és kezelje, illetőleg azokat a termék rendelés  nyilvántartásaiban tárolja.

Vevő továbbá a megrendelésével a jelen ÁSZF alapján kinyilvánítja azon igényét, hogy a bukihomoktovis.hu részére postai vagy elektronikus úton reklám és marketing ajánlatokat küldjön.

A vevő jogosult jelen ÁSZF alapján bármikor visszavonni előbbi igényét, a reklám és marketing anyagok részére való megküldésének korlátozására vagy tiltására vonatkozó írásbeli nyilatkozatának a bukihomoktovis.hu-hoz történő eljuttatásával.
A vevő bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását vagy törlését.

Árak:
A termékek árai a bukihomoktovis.hu
weboldalon a termékek menüpontban megtekinthetőek.

A termékárak magyar Forintban vannak meghatározva és általános forgalmi adót nem tartalmaznak (AM).
A termékár a termék vásárlás időpontjában megjelölt vételára.
A bukihomoktovis.hu a termékár díjváltoztatás jogát fenntartja, azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

A módosítás a már megrendelt termék vételárát nem befolyásolja.
A termék elérhetőségével kapcsolatos, árazási, valamint nyomtatási hibával – ideértve a nyomtatott anyagokban való és weboldalon szereplő hibás információközléseket – kapcsolatban a bukihomoktovis.hu tudomásszerzést követően haladéktalanul gondoskodik a hiba megszüntetéséről.

Reklamáció - Visszavásárlási garancia:

Amennyiben vevő megkapta a postai küldeményben termékünket, és nem erre számított, úgy 14 napon belül hiánytalan, eredeti állapotban azt visszaküldheti részünkre, és mi a vételárat  24 órán belül hiánytalanúl visszaküldjük.
Célunk, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettségére legyen teljesítve.

Amennyiben vevőnek mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti telefonon vagy e-mail címen közölheti.
Az eladó a panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja.
A panaszt elutasító álláspontját megindokolja.
Vevő a panaszának elutasítása esetén panaszával hatósági vagy békéltető testületi eljárást kezdeményezhet.

Egészséges életmód, erős immunrendszer by:  www.bukihomoktövis.hu

 

KAPCSOLAT FELVÉTEL LEHETSÉGES MÓDJAI